woensdag 6 maart 2013

I'm such a sucker for online shopping



I’m such a sucker for online shopping! 
- Blondie
images (1)
Wat is het balen om in België te wonen… Niet alleen schijnt de zon hier nauwelijks, alle leuke en felbegeerde cosmeticamerken zoals NARS, Urban Decay, Too Faced, PUPA, Wet ‘n Wild, LOOK, Stila, Berry M, NYX … en noem maar op, kan je niet vinden in België! Maar gelukkig zijn er webshops. Door online te shoppen kan je deze producten toch kopen, soms zelfs aan een goedkoper prijsje! Dus waarom zou je niet van online shoppen houden? Lees snel verder voor mijn lijstje met meest geliefde online webadresjes.
Vandaag deel ik dus mijn lievelings-web-adresjes met jullie! Ik zal er steeds bijschrijven wat je kan vinden op de webshop en eventuele nadelen zoals hoge verzendingskosten. Als jullie nog leuke webshops kennen mag je ze altijd delen door op dit artikel te reageren!

Hier kan je de Wet ‘n Wild paletjes krijgen, maar ook producten van Sleek, Milani, Kwasten van Bdilium en Sigma, nagellak-accessoires en ga zo maar door.
Nadeel: de prijzen zijn iets iets duurder in vergelijking met andere webshops, maar het is nog steeds erg te doen. Verder komt het ook vaak voor dat erg begeerde producten uitverkocht zijn (zoals de Wet ‘n Wild trio-oogpalletjes)

Dit is mijn go to webshop voor wanneer ik de erg begeerde, maar in België niet verkrijgbare, high end producten wil aanschaffen. Deze webshop levert wereldwijd én het wordt nog beter: je moet geen verzendingskosten betalen! Bovendien houden ze regelmatig acties en krijg je bij een bestelling steeds een mini goodiebag met testertjes erbij. Zeker een bezoekje waard dus! Enkele van de merken die je er kan vinden: Too Faced, Urban Decay, bareMinerals, Stila en nog veel meer.

Eén van mijn favoriete webshops is Alice&Jo. De service is tip top in orde en ik krijg mijn artikels altijd super snel aan huis (hoewel het een nederlandse webshop is). Enkele van de merken die ze verkopen zijn: BarryM nagellakjes, de bekende EOS lip balm spheres in alle kleurtjes en geurtjes, Real Technique brush-sets,  Sleek make-up (groter aanbod dan bij BeautyByElke).

Dit is dé go to webshop als je een BB cream nodig hebt. Hier kan je favorieten zoals Skin 79 scoren maar er zijn ook talloze andere goede producten te vinden én leuke gift-setjes!

Iedereen kent deze inmiddels al. E.L.F. of languit: Eyes Lips Face maakt budgetvriendelijke make-up, soms artikels voor maar 1 euro. Ze hebben wel vrij hoge verzendingskosten. Ik heb gehoord dat de Professional Brush line goed zou zijn, maar ik raad toch iedereen aan om flink wat opzoekingswerk te leveren alvorens je uit te leven op de webshop van ELF. Niet al hun producten zijn even goed.

Hoewel de webshop er nogal amateuristisch uitziet, mag deze niet ontbreken op mn lijstje. Hier kan je namelijk enorme koopjes doen! De webshop lanceert regelmatig afprijzingen en dergelijke acties en de dure merken zoals Chanel zijn een flink pak goedkoper op deze website. Wel altijd de wisselkoers-website bij de hand houden, want alle prijzen staan in dollar genoteerd wat soms misleidend kan zijn.

Dit is een Belgische webshop, dus voor de Belgen onder ons is dit heel handig: moet je nooit lang wachten op je pakketje. Hier verkopen ze TheBalm, Pixi, POP Beauty, Jelly Pong Pong, BerryM nagellakjes, en nog zo veel meer leuke merken die in België (meestal) niet te verkrijgen zijn.

Ik geloof dat dit één van de enige webshops is met zo’n breed assortiment van Wet ‘n Wild producten, én die leveren naar België. Bovendien heb ik opgemerkt dat de prijzen goedkoper zijn dan bij bovenstaande webshops (wat betreft de Wet ‘n Wild producten). Daarnaast hebben ze ook een breed gamma van BerryM nagellakjes en binnenkort zijn ook de brush-sets van Real Techniques beschikbaar op hun webshop!  Bovendien moet je geen verzendingskosten betalen voor bestellingen vanaf 30 euro!

Deze webshop is vooral handig indien je de EcoTools brushes wilt bestellen, verder is deze webshop ook bekend om haar paletten voor blush, concealer, oogschaduw enzovoort.

Deze webshop is voornamelijk gericht op huidverzorging. Hier vind je dan ook producten als La Roche Posay, Vichy en H2O.

Deze webshop is eigenlijk een online-apotheek, maar ook tevens mijn favoriet voor het bestellen van de BioDerma Micellaire Cleaning Water voor gevoelige huid. Het is werkelijk een fantastisch product! Je kan dit product ook in de Belgische apotheken vinden/bestellen, maar op de newpharma webshop houden ze regelmatig acties zoals 2 flessen voor de prijs van 1, en andere afprijzingen die je in de apotheek niet gauw zult krijgen. Ben ik altijd voor te vinden! Natuurlijk kan je er ook andere merken vinden zoals: Vichy, La Roche Posay, en noem maar op. Bovendien betaal je slechts 2,90 euro verzendingskosten en wordt het binnen de 24u aan huis geleverd!!

Op deze webshop is geen make-up te koop, maar wel de aller heerlijkste bad- en verwenproducten! Badparels, badbommen, zeepjes in de vorm van cupcakes en ga zo maar door. Ideaal voor een cadeautje of om jezelf eens te verwennen. Bovendien is het helemaal niet duur!

Hier vind je de make-up van PUPA. In België kan je soms ook een paar PUPA artikels terug vinden in winkels van Planet Parfum, maar vaak is dit maar een erg beperkte collectie. Deze webshop heeft wel vrij hoge verzendkosten voor België:  €9. Vanaf €45 is de verzending gratis.

Sinds kort kan je ook bij zalando beauty en cosmetica kopen. Er zitten veel -voor mij- onbekende merken tussen die je niet gauw in de Belgische winkels zal tegenkomen. Dus voor originele producten zit je hier gebeiteld.

Net zoals Zalando heeft ASOS ook een beauty-afdeling. Hier vind je merken als: POP beauty, bareMinerals, NARS, Benefit, Illamasqua, Stila, Pixi, St. Tropez, Too Faced, and many many more. Wat ook leuk is: ASOS levert wereldwijd én gratis (voor een traceerbare levering moet je wel betalen!)

Hier vind je de vele Amerikaanse merken die in onze Belgische winkels niet te verkrijgen zijn. Nog leuker: op deze website zijn ze een pak goedkoper dan de winkelprijzen! Met andere woorden: hier kan je echte koopjes doen!

Hier vind je make-up merken én verwenproducten aan schappelijke prijzen. Enkele van de merken die ze verkopen zijn: Dainty Doll, Sleek, EcoTools, BrushGuards en de Make-Up Blender spons (dupe voor de BeautyBlender).

Voor nagellak en toebehoren moet je op deze webshop zijn, hier verkopen ze werkelijk alles! Ook plaatsen ze handige tips&trics op hun webshop voor het creëren van een bepaalde look. Het enige – grote – nadeel is dat de verzendingskosten voor België €13 bedragen. Best prijzig dus, je doet er dus goed aan om er direct een HAUL van te maken want voor bestellingen boven de €50 is de verzending gratis.

Deze webshop verkoopt naast designer make-up tassen ook leuke merken zoals: Bdellium tools, Real Techniques, Berry M, Ciaté nailpolish, Rose&Co, UNE, Figs&Rouge, …
Nadeel: de verzendingskosten naar België bedragen €11 en zijn steeds (!) zonder track&trace.

Net als ASOS en Zalando heeft ook Nelly.com een beauty afdeling. Hier kan je een breed gamma aan merken vinden, zoals Wet ‘n Wild, VivaLaVida, NYX Cosmetics, UNO, Collistar, TooFaced, The Balm, en nog veel meer.

Hier vind je alle producten van het bekende Engelse merk Make Up Academy.

Op de webshop van Cynthia (misslipgloss) kan je allerlei leuke huidverzorging- en cosmeticamerken terugvinden die in België niet te koop zijn. Enkele van de merken zijn: MeMeMe cosmetics, Sleek, Rosebud, MIYO, … De verzendingskosten naar België bedragen €7,95. Voor bestellingen vanaf €25 zijn de verzendingskosten gratis!

Nog één van mijn favoriete webshops is de BoozyShop. Daar kan je volgende merken terugvinden: Milani, Wet’nWild, MeMeMe, Sleek, Revlon, The Balm, Bella il Fiore, Rosebud, Lipsmackers, Model in a Bottle, Bdellium tools, Sigma brushes en talrijke nailpolishes en nail art.

Tot slot heb je nog de bekende webshop CherryCulture. Hier kan je het héle gamma NYX cosmetica & Milani terugvinden aan de originele prijzen. Een érg groot nadeel aan deze webshop is dat de verzendingskosten best hoog zijn indien je een traceerbare/verzekerde verzending wenst (een niet-verzekerde/niet-traceerbare verzending kost ongeveer €10). Bovendien heb je een creditcard/visa card nodig om bestellingen te plaatsen. Je kan dus niet vooraf overschrijven of via iDeal betalen, wat erg jammer is voor degenen onder ons die geen Visa Card hebben of ze niet mogen gebruiken van mama/papa.

Net zoals ASOS heeft ook Nordstrom een beauty-afdeling. Ik shop heel graag op deze website aangezien ze gratis aan huis leveren en talloze merken hebben waaronder NYX (ietsje duurder dan de originele prijzen en een vrij klein assortiment), NARS, MAC, St. Tropez, Stila, en nog veel meer.

Hebben jullie nog leuke webshop-tips? Feel free to share it with us.
naamloos1

4 opmerkingen:

  1. Goede lijst! Een paar kende ik nog niet en ga ik zeker eens checken. HQhair is ook een aanrader, daar hebben ze o.a. Nars, Real Techniques en Urban Decay en zij hebben ook vaak promoties en geen verzendkosten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip, ga de website direct eens bezoeken!

      Verwijderen
  2. lookfantastic, feelunique, boots (verzendt nu ook naar belgië), parfuma, cosmeticary.. Ook nog leuke webshops! x

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...